Vi har en hanvalp som letar sitt föreviga hem, född 29/2

Vi fick en kull på 2 tikar och 4 hanar den 29 april efter:

Plogens LaToya av Tundra “Doyan” SE25967/2016

SE UCH Bielkersmils Ice of Zouroff “Ice” SE42461/2013

Vi har en hane som letar sitt aktiva, föreviga hem. Samtliga valpar är harmoniksa, nyfikna och tillsynes väldigt kavata och stabila. Doyans tidigare valpar har samma trygga och stabila temperament och är glada i nya utmaningar och arbetsuppgifter och dessa tussar visar samma anda.

Vi har parat “Doyan” och “Ice”. Vi tror jättemycket på denna kombination och räknar med trevliga, friska, och arbetsvilliga hundar med tanke på deras tidigare avkommor ur andra kullar. Kanske inte det viktigaste, med skönheten lär de få med sig =)

Valparna är självklart registerade i SKK och valpkullsförsäkrade med dolda fel hos Agria. När valparna flyttar, tidigast vecka 26 då är de besiktigade, chippade och vaccinerade, behöver de pass och avmaskning så ordnar vi såklart det.

För oss är det viktigt att personkemin stämmer med våra valpköpare, vi ska förhoppningsvis ha en god realation många år framåt och känna oss trygga med varandra. Jag finns bara ett samtal bort.

“Doyan” är en stor tik av lättare modell och är den vänligaste själen av alla i flocken. Hon är lugn och trygg i alla lägen i hemmet och behöver aldrig visa de andra hundarna var hennes position är. När vi ska arbeta så plockar hon fram arbetsviljan och ställer upp på allt och bara “tuffar” på. Utan att vara utbildad så har hon tagit rollen som tryggheten själv med våra placerade ungdomar.

 “Ice” är en medelstor lätt hane. Han är en mycket glad och nyfiken kille och en riktig spillevink. Han gillar att kramas och bli gosad, han är mycket uppmärksam på omgivningen och vad som händer och sker.
“Ice” är förhållandevis lugn till sitt sätt men i spannet sliter han som bara den. Han kan hålla koll på en mystisk stjärna på himlen under flera km och samtidigt jobba på utan avbrott. “Ice” är väldigt lojal, jobbar hårt och med bra fart i spannet.

Om du är intresserad av en valp från oss så mejla lite mer information om Dig själv och ett telefonnummer så hörs vi inom kort.

Mejla till Helene eller slå mig en signal 070- 377 44 56