Valpar födda den 29 april

Plogens LaToya av Tundra “Doyan” SE25967/2016

SE UCH Bielkersmils Ice of Zouroff “Ice” SE42461/2013

Vi har parat “Doyan” och “Ice”. I denna kombination tror vi jättemycket på friska, arbetsvilliga och vänliga avkommor. Med tanke på tidigare kombinationer så tror vi också att de kommer bli exteriört vackra individer.

Valparna är självklart registerade i SKK och försäkrade i Agria med allt det innebär och jag hoppas att Du är så pass påläst och vet vad det innebär =)

“Doyan” är en stor tik av lättare modell och är den vänligaste själen av alla i flocken. Hon är lugn och trygg i alla lägen i hemmet och behöver aldrig visa de andra hundarna var hennes position är. När vi ska arbeta så plockar hon fram arbetsviljan och ställer upp på allt och bara tuffar på.

 “Ice” är en medelstor lätt hane. Han är en mycket glad och nyfiken kille och en riktig spillevink. Han gillar att kramas och bli gosad, han är mycket uppmärksam på omgivningen och vad som händer och sker.
“Ice” är förhållandevis lugn till sitt sätt men i spannet sliter han som bara den. Han kan hålla koll på en mystisk stjärna på himlen under flera km och samtidigt jobba på utan avbrott. “Ice” är väldigt lojal, jobbar hårt och med bra fart i spannet.

Om du är intresserad av en valp så mejla lite mer om Dig själv och ett telefonnummer så örs vi inom kort.

Mejla till Helene eller slå mig en signal 070- 377 44 56